Pályázati felhívás

Pályázati felhívás
a Gávavencsellő Nagyközség Önkormányzata területén a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtésére

 

1.Bevezetés
Gávavencsellő Nagyközség Önkormányzata a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtésére vonatkozó közszolgáltatási tevékenység részletes szabályairól szóló 455/2013. (XI.29.) Korm. rendeletnek megfelelően pályázatot hirdet a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtésére vonatkozó közszolgáltatás elvégzésére.

 

2. Résztvevők köre
A pályázat egyfordulós nyílt. A pályázati kiírásra azok a vállalkozások jelentkezzenek, akik a feladat elvégzéséhez szükséges jogosultsággal, szakmai háttérrel és referenciával rendelkeznek.

 

3. A szolgáltatás ismertetése
A szolgáltatás tárgya: A szennyvízcsatorna hálózatba be nem kapcsolt ingatlanokon keletkező, nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz összegyűjtése, elszállítása és ártalommentes elhelyezése a megrendeléstől számított 48 órán belül, jogszabályi előírások szerint.
Meghatározandó szolgáltatási díjtételek: Az ingatlanokon keletkező 1 m3 háztartási szennyvíz összegyűjtésének, elszállításának és ártalommentes elhelyezésének forintban meghatározott nettó összege.
A begyűjtés és ürítés helye: A nem közművel összegyűjtött háztartási szennvíz begyűjtési helye Gávavencsellő Nagyközség Önkormányzat közigazgatási területe, lakossága 3568 fő. A település ingatlanjainak döntő többsége szennyvízcsatornahálózatra már rákötött, azonban még mindig vannak olyan háztartások, melyek nincsenek a hálózatra kötve. Az Önkormányzat a szennyvizet fogadó létesítményként 10m3 /nap mennyiségig a Gávavencsellő szennyvíztisztító telepet, többlet mennyiség esetén 20m3 I nap mennyiségig a Tiszaberceli szennyvíztisztító telepet jelölik ki.

A szolgáltatás időtartama: A szerződéskötés napjától 5 évi időtartam.

(A teljes kiírás a letölthető a cikk mellékleteként)

Megjelent: 118 alkalommal
Értékelés:
(0 szavazat)

bottom logo