GAZDASÁGFEJLESZTÉSI KEREKASZTAL „ADJ ESÉLYT GÁVAVENCSELLŐNEK!”- EFOP- 1.2.11-16-2017-00049

MEGHÍVÓ
GAZDASÁGFEJLESZTÉSI KEREKASZTAL
„ADJ ESÉLYT GÁVAVENCSELLŐNEK!”- EFOP- 1.2.11-16-2017-00049

Tisztelt Lakosság!

Gávavencsellő Nagyközség Önkormányzata bruttó 101.764.094 forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP) keretén belül kiírt Esély Otthon című pályázati felhívásra benyújtott pályázatával.
A fejlesztés forrását az Európai Szociális Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban, 100%-os mértékben biztosítja.
A támogatás célja, hogy a településen élő fiatalok élni tudjanak azokkal a lehetőségekkel, melyek lehetővé teszik számukra, hogy helyben alapozzák meg egzisztenciájukat, és alapítsanak családot.
A projekt tartalmi-szakmai része a helyi lehetőségeket, értékeket, adottságokat feltáró, erre épülő gazdasági együttműködéseket generáló tevékenységek között egy negyedévente összeülő
Gazdaságfejlesztési Kerekasztal létrehozása.
Ezen alkalmakon a pályázati kiírásnak, valamint a szakmai fejlesztési koncepciónak megfelelően meghívjuk a helyi munkáltatókat, valamint a Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Munkaügyi Kirendeltség, az önkormányzat, és a helyi oktatási intézmények képviselőit, valamint a célcsoportba tartozó fiatalokat.
A találkozók célja, hogy közösen, az erőforrások és lehetőségek összehangolásával a helyi fiatalok számára jövőképet, a település számára jövőstratégiát alkossunk meg.
A Gazdaságfejlesztési Kerekasztal negyedik ülésének
Időpontja: 2019. augusztus 9. 17.00
Helyszíne: Gávavencsellő Nagyközség Önkormányzatának Rendezvényterme (4472, Gávavencsellő, Petőfi u. 1.)

Ezúttal tisztelettel meghívjuk Önt.

Személyes találkozásunk és felkérésünk elfogadásában bízva:

 

Bereiné Nagy Orsolya
Esély Otthon - „Adj Esélyt Gávavencsellőnek!”
EFOP-1.2.11-16-2017-00049
Szakmai vezető

 

Megjelent: 139 alkalommal
Értékelés:
(0 szavazat)

bottom logo