Tájékoztatás

Tisztelt Gávavencsellői Lakosok!

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) közlése szerint az alábbiakról tájékoztatom Önöket:
Gávavencsellőn a KSH elnöke által 2020-ra engedélyezett, önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre, a korábbi évek gyakorlata szerint. A felvételek Országos Statisztikai Adatfelvételi Program (OSAP) szerinti nyilvántartási számai és megnevezései a következők:

1539 Munkaerő-felmérés és kiegészítő felvételei

Az összeírási munkát a Központi Statisztikai Hivatal megbízásából a Statek Statisztikai Elemző Központ Kft. (Statek Kft.) fényképes igazolvánnyal ellátott kérdezői végzik. A válaszadásra kijelölt háztartások kiválasztása a KSH népszámlálási adatállományának aktualizált változatából véletlenszerű mintavétellel történik az ország különböző településein. Az adatfelvételekből
származó eredmények nélkülözhetetlenek a társadalom jellemzőinek feltérképezésében.
A kapott adatokat a Központi Statisztikai Hivatal a hivatalos statisztikáról szóló 2016. évi CLV. törvény, valamint az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendelet (általános adatvédelmi rendelet, GDPR) előírásának megfelelően bizalmasan kezeli, azokat más szervek, személyek részére nem szolgáltatja ki. Az eredményeket név és egyedi adatok nélkül, összesített statisztikai táblázatokban közlik.

A lakosság részére munkanapokon hétfőtől csütörtökig 8:00 és 16:30 óra között, pénteken 8:00 és 14:00 óra között a +36 80 200-766-os telefonszámon, illetve a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen adnak további felvilágosítást. Az adatgyűjtés módszertanával és a kutatási eredményekkel kapcsolatosan a www .ksh.hu internetes oldalon található Adatszolgáltatóknak/ Adatszolgáltatás
teljesítése/Elektronikus lakossági adatgyűjtések menüpont nyújt tájékoztatást. Köszönöm együttműködésüket, amellyel hozzájárulnak a felmérés sikeres végrehajtásához!

Gávavencsellő, 2020.02.06.

Bakos Tóth Ildikó
jegyző

 

Megjelent: 322 alkalommal Utoljára frissítve: csütörtök, 06 február 2020 09:47
Értékelés:
(0 szavazat)

bottom logo