Tájékoztatás - házhoz menő lomtalanításról

Tisztelt Gávavencsellői Lakosok!


Tájékoztatom Önöket, hogy 2020. márciusától esedékes lomtalanítást a SzabolcsSzatmár-Bereg Megyei Szilárdhulladék-gazdálkodási Társulás településünkön is házhoz menő rendszerben fogja elvégezni. Az ingatlanhasználó előre egyeztetett időpontban veheti igénybe a szolgáltatást.

Felhívom a figyelmet arra, hogy a lomhulladék a közterületen nem helyezhető el. A lomtalanítás elvégzése, biztosítása évente egy alkalommal kötelező. Lakóközösségeknek, egy utcában lakóknak érdemes lehet egymással egyeztetni, hogy a szoláltató egy időpontban eltudja végezni a lomtalanítást.

A házhoz menő lomtalanítás feltételeiről a hulladéknaptár hátoldalán tájékozódhat, mely tájékoztató már kiosztásra került, valamint folyamatosan hozzáférhető a www .eakhulladek.hu honlapon is.

Időpontot egyeztetni az alábbi elérhetőségeken lehet:
• honlapon www.eakhulladek.hu/ugyfelszolgalat/telepulesek menüpont alatt a vevőkód megadását követően a településnél megjelölt időpontokra regisztrálva
• telefonon az ÉAK Nonprofit Kft. lomtalanítás bejelentő telefonos ügyfélvonalán: 06 42 594 531
• személyesen a 4400 Nyíregyháza, Bokréta utca 22. szám alatti központi telephelyen
• e-mailben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen

Gávavencsellő, 2020. február 06.

Bakos Tóth Ildikó
jegyző

Megjelent: 485 alkalommal Utoljára frissítve: csütörtök, 06 február 2020 12:59
Értékelés:
(0 szavazat)

bottom logo