Településfásítási Program

A Gávavencsellői Művelődési Ház és Községi Könyvtár sikeresen pályázott a Településfásítási Programban, melynek köszönhetően összesen 30 darab, belterületen elültethető fát kaptunk, minden fához karókat, távtartókat, védőhálót és fenyőmulcsot.

A Településfásítási Program  célja közvetlen lakókörnyezetünk szebbé, élhetőbbé, kellemesebbé tétele. A Művelődési Ház által elnyert ezüst hárs, hegyi juhar és lepényfa évek múlva biztosít majd megfelelő árnyékot az intézmény udvarán és a település különböző részein. Az elnyert fák kiültetése folyamatos, melyhez önkormányzati segítséget kaptunk, valamint Szokolovszki Géza a  Nyírerdő Nyírségi Erdészeti Zrt. igazgatóhelyettese szakmailag koordinálja, hogy minden fa megfelelő helyre kerüljön, amit ezúton köszönünk Neki.

 A Településfásítási Program a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat Cselekvési Terve alapján a VP-20.2-16 „A magyar nemzeti hálózat működését szolgáló technikai segítségnyújtás” projekt keretén belül valósul meg, azt a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága támogatja.

Megjelent: 290 alkalommal Utoljára frissítve: péntek, 06 november 2020 11:18
Értékelés:
(0 szavazat)

bottom logo