Március 15.

Tisztelt Gávavencsellőiek!

Köszöntjük Önöket az Gávavencsellő Nagyközség Önkormányzata nevében március 15-ei ünnepségünk alkalmával. Idén online formában emlékezünk meg, idézzük fel az 1848. március 15-ei eseményeket és a hozzá kapcsolódó történelmi jelentőségű folyamatokat.

A Rakovszky Sámuel Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanulói minden éven színvonalas ünnepi műsorral készülnek, azonban a kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel ezen az éven műsoruk most rendhagyó, nem a megszokott keretek között látható.

A nagymértékű korlátozások nem teszik lehetővé, hogy a 2020-as évet megelőző módon ünnepeljünk, azonban technika vívmányai és a digitalizáció segítenek abban, hogy eljuttassuk Önöknek a nemzetünk számára oly fontos, méltó megemlékezést.

Talán a most kialakult helyzetben még fontosabb hangsúlyozni a márciusi ifjak összetartását, hiszen együtt, közösen vitték véghez azokat a tetteket, amelyekre most 2021-ben is méltán büszkék lehetünk. Erőt kell, hogy adjon ez mindannyiónknak, hogy úrrá legyünk egy láthatatlan ellenség, a vírus felett. Vigyázzunk egymásra, közösen sikerülni fog, mert sikerülnie kell!

Fogadják szeretettel a 7. évfolyam ünnepi műsorát, a műsor létrejöttét segíttették: Hegedüsné Leskó Viktória, Riczu Vazulné, Smajda Bence és Vachter Zsuzsanna.


Média

Megjelent: 115 alkalommal Utoljára frissítve: hétfő, 15 március 2021 05:42
Értékelés:
(0 szavazat)

bottom logo