Gávavencsellői Művelődési Ház és Községi Könyvtár

2017. július 4. napjától új intézmény jött létre Gávavencsellőn: Gávavencsellői Integrált Közösségi Szolgáltató Tér és Községi Könyvtár néven, majd 2019. május 13-tól immáron Gávavencsellői Művelődési Ház és Községi Könyvtárként bővül szolgáltatásaink és olvasóink köre

 

Művelődési Ház: A vidéki lakosság megtartása érdekében a helyben elérhető alapszolgáltatások körének bővítése, minőségének és hozzáférhetőségének javítása többfunkciós szolgáltató központok létrehozásával, a többnyire kihasználatlan épületek felújítása és műszaki korszerűsítése révén. Az intézkedés az egyik legösszetettebb, számos ágazati és vidéki szereplőt, közösséget és szolgáltatót érintő vidékfejlesztési program. Az infrastruktúra fejlesztésével a betelepülő szolgáltatások, programok gerincét teremti meg, illetve az első három évben degresszív módon biztosított működési támogatással annak fenntarthatóságát biztosítja.

ikszt

 

Művelődési Ház munkatársak: 

Kőpájerné Tóth Katalin, vezető

A KÖNYVTÁR legfontosabb szolgáltatásai: a könyvek és folyóiratok kölcsönzése, a helybenhasználat lehetősége, a kutatás segítése,tájékoztatás a könyvtári rendszer szolgáltatásairól, azok közvetítése (könyvtárközi kölcsönzés), valamintközhasznú információk szolgáltatása. Mindemellett fontos feladat rendezvények(író-olvasó találkozók, ismeretterjesztő előadások) szervezése, a közönségkapcsolatok ápolása.

 

Könyvtári munkatársak:

Iskiné Vasi Emőke

 

Elérhetőségek:

06 42/206-344

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartás:

Hétfőn: 08.00-16.00

Kedd: 08.00-19.00

Szerda : 08.00-16.00

Csütörtök: 08.00-16.00

Péntek: 08.00-16.00

Szombat:  programfüggő

bottom logo