×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 62

ZÖLDÖVEZET GYERMEK-ÉS IFJÚSÁGI TÁBOR 2015. május 07. (csütörtök)

Írta:

zldvezet1

zldvezet2

zldvezet3

zldvezet4

zldvezet5r nlkl

zoldovezet

tbormontzs

https://www.facebook.com/pages/Z%C3%B6ld%C3%B6vezet-gyermek-%C3%A9s-ifj%C3%BAs%C3%A1gi-t%C3%A1bor-G%C3%A1vavencsell%C5%91/337061539809211?fref=ts

Rólunk írták:

442.sz Báthory László Cserkészcsapat - Kósza korosztály


Néhány héttel ezelőtt azt se tudtuk, eszik-e vagy isszák Gávavencsellőt és az ország melyik szegletébe keressük egyáltalán. Most azonban mindannyiunk számára egyet jelent a hihetetlenül kedves és jófej helyiekkel, a bőséges vendéglátással, az élményekben gazdag játszótérfestéssel, az esti őrületes focizásokkal, a csodaszép Tájházzal és a Szentképgyűjteménnyel. Nagyon igényes, tiszta és szép kis település, látszik rajta a folyamatos fejlődés, és hogy az ott lakók magukénak érzik a település jövőjét. Az egyhetes tiszai evezésünk egyik csúcspontjaként emlékszünk a Nálatok eltöltött néhány napra, amiért azóta is hálásak vagyunk.
Amint megtehetjük, nagyon szeretnénk újra viszontlátni Titeket, és amerre csak lehet, elvisszük Gávavencsellő jó hírét! Külön köszönjük Hullár Erzsébetnek az ottlétünk leszervezését, segítőkészségét, nagyon örülünk, hogy megismerhettünk Téged!
442. Báthory László Cserkészcsapat, Kaszap István raj
Jojó, Detti, Orsi, Bazsa, Árpi, Vince, Máté, Bence, Andris, Soma, Jaki, Tádé, Kristóf

A debreceni Fazekas Mihály Gimnázium beszámolója. smile hangulatjel

Március első hétvégéjét töltöttük Gávavencsellőn. Először az iskolát látogattuk meg, Türk Ágnes tanárnő vezetésével. Aztán a táborhelyre mentünk, ami várakozáson felüli volt. Szép új bútorok, felújított épület, tisztaság. Vendéglátóink nagyon kedvesek voltak, az ételadagok pedig olyan bőségesek, hogy szégyenszemre nem tudtunk megbirkózni vele. Programjaink között szerepelt a sváb hagyományokkal való ismerkedés is. Néhány kedves néni eljött, szépen felöltözve, és megtanították nekünk a Virágtáncot, és a hozzá tartozó vicces szövegű nótát is. Ezután meglátogattuk a Svábházat. A sok matekozás mellett jól esett ez a kikapcsolódás. Mindennek a tetejében még az idő is jó volt, 3 napig ragyogóan sütött a nap.
Köszönjük vendéglátóinknak, hogy mindenben rendelkezésünkre álltak, ezzel kellemessé és hasznossá tették számunkra ezt a hétvégét.
Remeténé Orvos Viola

Szegedi látogatóink beszámolója smile hangulatjel

A szegedi Dugonics András Piarista Gimnáziumból látogattunk el Gávavencsellőre 2015. május 4 és 6. között. A 36 fős csoporttal ebben a három napban megnéztük Nyíregyházát és környékét, és két éjszakát töltöttünk a gávavencsellői szálláson. Erről az élményről szeretnék osztályfőnöki szemmel röviden beszámolni:

Osztálykiránduláson a szállás talán még fontosabb, mint a busz és a látnivalók együttvéve. Ha a szálláson jó a „kaja”, ágyban alszunk, és lehet a ház mögött játszani, a kirándulás lényegében véve sikerült. Egy görög katolikus diakónus barátom révén – Pindzsu István (áldassék a neve!) – jutottam el Gávavencsellőre. Az első megkereséstől kezdve nagyon barátságosan fogadott minket Richárd atya, és rögtön gondoltam, hogy ez a távoli falucska nagyon jó szálláshely lesz nekünk, jóllehet korábban sose hallottam erről a településről. Mikor aztán a Goggle Maps segítségével fölkerestem a Hősök tere 7 számot, gyakorlatilag romos épületeket találtam… A megérkezés tehát maga volt a hit próbája! Ám ahogy beléptem az ajtón, és megpillantottam a gyönyörűen felújított iskolát, aztán a közösségi házat, mélységesen megnyugodtam, hogy nagyon jó helyünk lesz, az biztos. Az élelmezést mindenestül (kiszolgálás, ízletesség, mennyiség) kiválóra minősítettük, különösen, hogy az egy szem gluténmentes diákom diétáját is figyelembe tudták venni. A közösségi ház pingpong asztala, illetve a hatalmas füves udvar igazi kikapcsolódást jelentett az osztálynak. Igyekeztünk vigyázni a berendezésre, és megelőzni a bajt, például azzal, hogy az egyik nagynövésű diákom ágyáról leszereltük a támlát, nehogy álmában szétrúgja kicsiny fekhelyét.
Ottlétünk egyik fénypontja a második estén rendezett búcsú tábortűz volt, amiből szintén az derült ki, hogy mekkora szeretettel fogadnak bennünket. Egy kicsiny tábortűz mellett gondoltunk zárni és visszatekinteni az osztálykirándulást, ehelyett egy gigantikus méretű, leginkább vulkánkitörésre emlékeztető tűz élményben lett részünk, ami városi gyerekek számára kb. a sosem látott élmény kategóriájába tartozott. Riadoztak, rettegtek, de mindenki ott maradt kíváncsiságból, és mikor a tűz nagyjából leégett, még egy kis közös éneklésre is jutott idő.
Mindannyian nagyon szép élményekkel és hálásan gondolunk vissza a Gávavencsellőn töltött estékre, Isten áldja mindannyiukat a kedves vendéglátásért és segítőkészségükért. Az biztos, hogy akinek csak tudom, ajánlani fogom ezt a szálláshelyet.

Keserű György 8.A osztályfőnök atya

István Király vendégház 2011. június 27. (hétfő)

Írta:

Szálláshely és Rendezvényterem

alt

Az István Király Vendégház Gávavencsellő főutcáján található, mely 2 épületegyüttesből áll. A három szintes főépületben 7 szoba és 2 elkülönített kislakrész található.

Az István Király Vendégházhoz tartozik a szomszédos KÉK-LAK. Itt 5 szoba illetve 2 elkülönített lakrész található, továbbá ebben az épületben van kialakítva a 80 fő befogadóképességű rendezvényterem is.

A nagyméretű füvesített udvar alkalmas kiránduló csoportok és pihenni vágyó családok fogadására.

A szálláshely összes befogadó képessége: 36 fő
Szállásdíj: 3500 Ft/fő/éj
Nyitvatartás: egész évben

További információ és fényképalbum:
www.maganszallashely.hu

ELÉRHETŐSÉGEK
Szállásvezető: Koczogh István János
Cím: 4471, Gávavencsellő Petőfi S. út 152.

Telefon:

Koczogh István János szállásvezető: 06-20-334-6933

Szállásvezető felesége: 06/20-597-1284Szálláshelyek

Vencsellői wellnes vendégház 2011. június 27. (hétfő)

Írta:

alt

A Vencsellői Wellness Vendégház elsősorban egy olyan pihenőház, ahol a rohanó élet fáradalmait lehet egy kicsit elfelejteni.

Mindent megtettek, hogy ehhez a legmegfelelőbb körülményeket biztosítsák Önnek és kedves családjának. A kikapcsolódáshoz rendelkezésre áll többek között szauna, jet-sky, quad, gyerekeknek pancsoló külső medence, hajókirándulás, horgászat és svéd masszázs, stb. A Vendégház rendelkezik kemencével, grillező és bográcsozó hellyel valamint egy borospincével, ahol tokaji borok kóstolására nyílik kitűnő lehetőség.

Sportolási lehetőségek: Fittnes terem, biciklitúra, szánkózás, korcsolyázás -persze szezonális jelleggel-, közelben van lovaglási lehetőség.

A ház felszerelt önellátó konyhával és minden szoba külön fürdőhelyiséggel rendelkezik, továbbá az apartmanhoz zárt parkoló tartozik.

8-10 fős baráti, családi társaságok jelentkezését is várjuk. Cégek alkalmazottjainak továbbképzéséhez konferencia termet biztosítunk és várjuk akár két napos meetingekre is!

További információ és fotók a Vendégház weboldalán:
www.venweve.somee.com

ELÉRHETŐSÉGEK
Cím: PÁJER RÓBERT 4472, Gávavencsellő Toldi út 4.
Telefon: (42)206-209
(20)411-02-03
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

bottom logo